Синдикат Образование към КТ Подкрепа категорично застава зад протеста на

...
Синдикат Образование към КТ Подкрепа категорично застава зад протеста на
Коментари Харесай

Синдикат Образование в покрепа на протестиращите от НОИ

Синдикат " Образование " към КТ " Подкрепа " изрично застава зад митинга на нашите братя и сестри на работещите в Национален осигурителен институт членове на Синдикатът на административните чиновници " Подкрепа ", за правото им на труд и почтено възнаграждение. Това оповестяват от организацията.

" Ние имаме обща задача – да пазиме ползите на нашите членове и това е главният ни дълг и отговорност. Единственото предпочитание на хората е да работят и да получават за това почтено трудово заплащане, само че държавните управления с недалновидната си политика за ръководство на страната, лишават на работещите в сектора правото на труд и обикновено човешко битие. Без постоянни и приемливи хрумвания решения за компенсиране на сектора, цената, която ще платят всички, е прекомерно висока – банкрути, разорени фамилии, безработица ", пишат синдикалистите.

Синдикат " Образование “ поддържа 30 процентно нарастване на главното месечно заплащане на чиновниците в Национален осигурителен институт, също и синдикатите да вземат участие в съгласуването на механизма за систематизиране на средствата, като това да важи от 1 януари тази година.

Ето и обръщението им към чиновниците в Национален осигурителен институт:

Скъпи братя и сестри,

Спецификата на Вашия труд е дълбока и комплицирана. Вие сте една доста значима част от гръбнака на обществото, като работите за публичното богатство – за пенсии, краткосрочни заплащания, компенсации, майчинство, безработица, без които българските жители не могат.

Затова е належащо, с цел да можете Вие да предоставяте една пълноценна услуга за всички, да са приети, задоволени и да чувствате горделивост от работата си!

Синдикат " Образование “ споделя Вашите паники и Ние твърдо заставаме зад справедливите Ви претенции. Надяваме се Вашият митинг да реализира задачата си – вдишване на съответни задължения и решения от страна на Правителството в най-кратък период, с цел да може да работите умерено, да се почувствате задоволени и да спасите сектора.

Успех! Ние сме с Вас!

Заедно със Солидарност и Подкрепа!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР