Синдикат на служителите в затворите в България покани правосъдния министър

...
Синдикат на служителите в затворите в България покани правосъдния министър
Коментари Харесай

Надзирателите в затворите канят Цачева да протестира с тях


Синдикат на чиновниците в пандизите в България предложения правосъдния министър Цецка Цачева на митинга на чиновниците на Групово дело " Изпълнение на наказванията " и Групово дело " Охрана ", който ще се организира в събота. Поканата към нея е изпратена тази заран от ръководителя на УС на Синдикат на чиновниците в пандизите в България (ССЗБ) Христо Илков.

В писмото от името на УС на Синдикат на чиновниците в пандизите в България Илков приканва Цачева да покаже на процедура с наличието си и дейностите си, че пази законните ползи на подопечните й чиновници и дирекции, като правосъден министър изповядва веруюто, че " закона стои над всичко " и да се включи в митинга на 24 февруари от 13:00 часа пред Министерство на правораздаването.

" Тъй като измина дълъг интервал от време на обещания към чиновниците на Групово дело " Изпълнение на наказванията ", на Групово дело " Охрана " и обществото имаме потребност да разберем, какви съответни ограничения са подхванати от държавното управление и администрацията на Министерство на правораздаването за решаването на проблемите и преодоляване на създалото се общественото напрежение и неодобрение в системата. ", се споделя в писмото на синдиката. " На митинга ще имате опция да чуете без медиатори мнението и терзанията на стотиците заинтригувани чиновници, както и ще можете от първо лице да усетите силата и недоволството на протестиращите.

Очаква се да участват към 2000 чиновници на Групово дело " Изпълнение на наказванията " и на Групово дело " Охрана ", членове на техните фамилии, общественици и медии. ", се споделя още в публично публикуваното писмо до Цецка Цачева от Синдикат на чиновниците в пандизите в България. В него от синдиката заявяват политическа безпристрастност и необвързаност с политическите партии в България. В умозаключение от ССЗБ обръщат внимание, че зад всеки митинг стоят неразрешени проблеми, а дейностите на организацията " не са съображение и претекст да укрепват терзанията на министър–председателя господин Бойко Борисов " да не изложим страната пред чужденците ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР