Синдикалната организация в Комисията за защита на потребителите (КЗП) –

...
Синдикалната организация в Комисията за защита на потребителите (КЗП) –
Коментари Харесай

Служителите в КЗП-Бургас излизат на едночасов протест с искане за по-високи заплати

Синдикалната организация в Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) – Бургас провежда ефикасен едночасов митинг на следващия ден. Това оповестиха от локалната конструкция на Конфередерацията на труда (КТ) “Подкрепа “. Демонстрацията ще стартира в 10:00 часа пред постройката на комисията в морския град. В митинга ще се включат чиновници, които упорстват за увеличение на трудовите им хонорари.

“Такива митинги ще се проведат в цялата страна. Най-общо настояването на чиновниците е нарастване на заплатите с най-малко 60 на 100 и това нарастване да бъде разпределено отмерено във всички структурни звена на комисията “, сподели за Българска телеграфна агенция ръководителят на локалната конструкция на КТ „ Подкрепа “ Иван Костадинов. 

По думите му, протестните демонстрации имат по-скоро сигнален темперамент, макар съответните претенции, които са сложени към властта. “Даваме си сметка, че проблемите няма по какъв начин да бъдат решени от през днешния ден за на следващия ден. Още повече при неналичието на държавен бюджет, само че, по този начин или другояче, подобен бюджет, рано или късно, ще има “, разгласи Костадинов. 

Той добави, че все още няколко държавни институции с представителства и в Бургас водят договаряния за възстановяване изискванията на труд и повишение на възнагражденията. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР