Синдикалната федерация на служителите в МВР разкритикува решението на управляващите

...
Синдикалната федерация на служителите в МВР разкритикува решението на управляващите
Коментари Харесай

И полицейският синдикат против извъртането на ГЕРБ за детските надбавки

Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи разкритикува решението на ръководещите от ГЕРБ да се отметнат от обещанието си, че през идната година ще отпадне подоходният аршин при детските надбавки.
Депутатите от ГЕРБ аргументираха смяната в позицията си с нуждата от нарастване на заплатите на служителите на реда и обезпечаване на средства за надбавките към заплатите на медиците.

От СФСМВР упорстват вносителите на предлагането да се извинят обществено на служителите на реда и медиците, както и да изоставен Народното събрание:

„ Хора, пробвали се да проведат сходна маневра, нямат моралното право да съставляват българите в Народно събрание. Би трябвало в действителност да се извинят за нелепостта, която позволиха и да се махнат от там “.

От най-големия полицейски профсъюз са възмутени от предлагането за промени в закона за бюджета и одобряват това като директна провокация към настояването за по-голямо нарастване на заплатите на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, съобщи ръководителят Валентин Попов.

„ За следващ път сме извънредно надълбоко възмутени от държанието на политическата класа в България - извънредно безсрамно, извънредно цинично. Мисля, че тези хора, и го написах във Facebook, счупиха тъпомера ", сподели пред БНР Попов.

Той акцентира, че митингите на служителите на реда ще продължат до угаждане на настояванията им, като чака поддръжка и от медиците.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР