Синдикалната федерация на служителите в МВР обяви, че подновява протестите

...
Синдикалната федерация на служителите в МВР обяви, че подновява протестите
Коментари Харесай

Това, което се случва в МВР, е подигравка

Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи разгласи, че възобновява митингите си при започване на юни. Служителите в пандизите също се включват в недоволството. Защо се стига дотук още веднъж, откакто преди близо месец имаше среща с вътрешния министър Бойко Рашков - посетител по тематиката в " Говори в този момент " беше Илия Кузманов зам.-председател на Синдикалната федерация към Министерство на вътрешните работи, съобщи Българска национална телевизия.

Не се случва това, което беше дадено, което беше признато. Мога да кажа, че не се съблюдава Библията на съдружните сътрудници - съдружното съглашение. Нищо от това, което одобриха не се случи, безапелационен е Кузманов. Оценката е слаб 2 - бумащината се усили, несвойнствените действия не са отстранени. Не са изпълнени и обещанията за цифровизация - размерът на хартията се е удвоил, утроил, уточни Кузманов.

Униформите са нефункционални и скъпи, поръчките не престават да се печелят от едни и същи хора. Това е насмешка, която страната си разрешава към чиновниците на вътрешните ведомства. Вече няма проблем в Министерство на вътрешните работи, стартира да има проблем в бранш " Сигурност ", счита Кузманов. Към ден сегашен ние даже не знаем какво Министерство на вътрешните работи е предложило на министерството на финансите като параметри и какво е поискано, съобщи той по въпроса за заплатите в Министерство на вътрешните работи. Нашето чувство, че има информационен проблем сред министерствата, добави Кузманов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР