Синдик на Дора Милева посочи какви са причините, поради които

...
Синдик на Дора Милева посочи какви са причините, поради които
Коментари Харесай

Дора Милева: Има умишлено протакане на делото за несъстоятелност ПФК ЦСКА АД

Синдик на Дора Милева уточни какви са аргументите, заради които компанията " Ред Енимълс " към момента не е изплатила 8 млн. лв. за емблемата и активите на банкрутиралото сдружение ЦСКА.

" В рамките на миналия месец има няколко опита в Патентното ведомство да се записват няколко марки, които мощно наподобяват тази на ЦСКА. По този метод достоверната марка може да бъде обезценена, а това ще е в ущърб на кредиторите и на купувача. Правя всичко допустимо, с цел да защитя марката. Предприела съм ограничения, като съм внесла съпротива против първата партида за регистрация на марки, които са сходни на тази на ЦСКА. В идващите дни ще внеса още една против останалите опити. Но това ме принуждава да разходвам пари, защото една съпротива е на стойност 400 лв. ", изясни Милева пред " Тема Спорт ".

" С тези свои дейности върша услуга на купувача. Работя както в негов интерес, по този начин и в този на длъжника и на кредиторите. Победителят в търга ще си получи приетата в европейски, а може да се каже и в международен мащаб марка на ЦСКА. Не мога да позволи тя да бъде обезценена и да се употребяват нейни други възможности и копия. А рано или късно марката ще я продам - може и да е след няколко месеца, само че ще стане ", добави Милева.

" Все още няма развиване към жалбите, подадени против разпределението на парите от търга. Подателите им би трябвало да си платят таксите, да дават нужните документи и едвам по-късно жалбите ще се придвижат към Апелативния съд, който би трябвало да се произнесе. Според мен има съзнателно отсрочване, само че не мога да си обясня за какво се прави и в чий интерес е. Част от жалбите имат учредения, а други - въобще ", разяснява още Дора Милева.

 Дора Милева: Важното е да запазим марката
Дора Милева не се интересува нито от ЦСКА, нито от ЦСКА 1948

" Важно е да запазим достоверната марка "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР