Синди Крауфорд и съпругът ѝ Ранди Гербер отпразнуваха 22 години

...
Синди Крауфорд и съпругът ѝ Ранди Гербер отпразнуваха 22 години
Коментари Харесай

Синди Крауфорд и Ранди Гербер празнуват 22 години заедно - slava.bg

Синди Крауфорд и брачният партньор ѝ Ранди Гербер отпразнуваха 22 години благополучен брак. По мотива моделът показа фотография от сватбата им, която е била през 1998 година. „ Преди 22 години отидохме на Бахамите с дребна група от другари и близки, с цел да отпразнуваме сватбата си “, написа тя.

На фотографията се вижда по какъв начин Крауфорд и Гербер сладко похапват от сватбената торта. Моделът благодари на брачна половинка си, че е избрал тъкмо нея като жена, с която да показа живота си. „ Не мога да си показва да съм омъжена за различен. Наздраве за още дълги години “. Гербер също разгласява специфична фотография за мотива.

„ Преди 22 години убедих Синди Крауфорд да се омъжи за мен и от този момент не съм я пуснал “, написа той. 58-годишният предприемач е подарил специфичен букет на брачната половинка си с розови рози. Крауфорд показа фотография на цветята, сложени на маса, а до тях фотография на двамата съпрузи. Дъщеря им, Кая Гербер, пък е помогнала денят да стане още по-празничен, правейки торта за родителите си.

Крауфорд и Ранди Гербер са се изолирали в дома им в Лос Анджелис, а моделът непрекъснато споделя всекидневието си със своите фенове. През миналия месец Синди още веднъж върна почитателите в предишното, когато показа фотография от почивка с Гербер преди сватбата им. „ Първата ни почивка, 1994 “, написа тя.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР