Синди Крауфорд е от неостаряващите красавици, за които годините са

...
Синди Крауфорд е от неостаряващите красавици, за които годините са
Коментари Харесай

Синди Крауфорд - на 52 и без грим

Синди Крауфорд е от неостаряващите хубавици, за които годините са просто цифра. Може с грим, само че може и без грим. И не се тормози да покаже на своите 3.6 милиона почитатели в Инстаграм по какъв начин наподобява без макиаж. Защото хубостта не опира единствено до бръчки и съвършена кожа, тя е най-много лъчение.

Бившият топмодел пусна свое селфи от фитнеса, към което написа „ Early bird hits the gym “– нещо като нашето „ ранно пиле - рано пее “, единствено че в спортно-западен вид.

„ Старостта е реалност и в общи линии нито аз, нито който ѝ да е различен има огромен избор в това отношение. Не желая обаче хората в обществените мрежи да ми натякват какъв брой съм остаряла. Аз си го знам. Именно този аспект от обществото ни, в който доста желаеме и държим да подлагаме на критика, ме натъжава ужасно доста “, съобщи преди време Крауфорд.

Може би по тази причина тя не се тормози да си пуска свои фотоси без грим, провокирайки по този метод и доста злостни мнения. Но пък знае по какъв начин да им отговори.

„ Нямам потребност всички в Инстаграм да ми изясняват какъв брой друго наподобявам в този момент, спрямо преди 20 години. Аз самата си го знам. И без значение какво върша за външния си тип и по какъв начин се подкрепям, в никакъв случай няма да наподобявам като на 20 или 30.

Целта ми е да наподобявам ужасно като за 50-годишна. Правя извършения, храня се здравословно, поставям големи грижи за кожата си. Но има страховит напън върху дамите да вършат това, което в действителност е невероятно – да не остаряват. А съгласно мен най-разумният метод да остарееш е като го приемеш “, споделя още тя.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР