Синът в центъра на бракоразводно дело за 600 милиона долара

...
Синът в центъра на бракоразводно дело за 600 милиона долара
Коментари Харесай

Рекордно скъпо бракоразводно дело се проведе в Лондон

Синът в центъра на бракоразводно дело за 600 милиона $ в Лондон съобщи, че e разочаровал татко си, когато изгубил повече от 50 милиона $ за един ден, до момента в който се изявявал като търговец в студентските си години, предава Bloomberg.

Темур Ахмедов свидетелства в опит да опровергае обвиняванията на майка си, която съобщи, че той е бил съизвършител на татко си Фархад Ахмедов в опитите им да прикрият фамилното имуществото след развода им. Темур показа, че не крие средствата, а вместо това е изгубил огромна част от тях поради неприятни вложения.

Баща му, бивш търговец на кожи, който натрупал благосъстояние като производител на газ в Сибир, доста се ядосал, когато схванал за загубите от търговията, споделя още синът.

" Подозирах, че той си мисли, че в никакъв случай аз не бих направил същите неточности като него “, сподели 27-годишният мъж по време на правосъдното дело. По думите на сина за татко му да се загуби сходна сума е шокиращо, изключително толкоз бързо.

Темур сподели, че е постигнал първичен триумф и е осъществил облага от търговията си с акции, само че по-късно е почнала поредност от загуби, до момента в който е учил в London School of Economics. Когато се опитал да си върне парите, " уверен, че тази загуба просто се дължи неприятен шанс “, той нараснал рисковата си експозиция и изгубил всичко, изясни Темур в съда.

Това, което се случи с търговията на Темур, е основно за последната правосъдна борба, произлизаща от най-голямото дело за бракоразвод във Англия. Майка му Татяна сподели, че Темур е помагал на някогашния ѝ брачен партньор да трансферира благосъстоятелност върху активи, в това число посредством търговия с огромни суми. Но Темур, най-големият ѝ наследник, упорствал, че майка му знае всичко за загубите му.

Тя пледира за обезщетение в размер на 450 милиона паунда (600 милиона долара), което бащата Фархад Ахмедов отхвърля да изплати, оставяйки Татяна в центъра на правосъдни борби в най-малко шест страни.

Фархад акумулира огромна част от благосъстоянието си от продажбата на каузи си в съветска газова компания през ноември 2012 година на стойност 1,4 милиарда $. Първоначалният му бизнес с търговия с кожи завършва след рухването на Съветския съюз.

" Напрегната " връзка

Темур споделя, че татко му самичък е взимал решения за фамилните финанси, като прибавя, че изборът на майка му да го въвлече в правосъдния развой е " извънредно разстройващ и в доста връзки много плашещ “.

Татяна от своя страна споделя, че връзките ѝ с най-големия ѝ наследник „ в този момент са доста обтегнати “ и не мисли, че има различен избор с изключение на да го осъди, предава изданието, представено от Bulgaria On Air.

До този миг, въпреки и несполучливи, имаше редица юридически опити от страна на Татяна за изземване на 115-метрова суперяхта, в миналото благосъстоятелност на сътрудника съветски милиардер Роман Абрамович, която сега е скрита в Дубай, както и сбирка с съвременно изкуство на стойност над 140 милиона $ в предпазено вместилище в Лихтенщайн, известно като " Съкровищницата “.

Темур разясни, че в случай че е бил осъществил някакви облаги от търговията, те щели да бъдат държани във Англия, напълно налични за майка му.

" И макар че тези суми в този момент са отвън обсега на който и да е било, това е единствено тъй като ги вложих зле и всичко е изгубено “, сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР