Синът на заместник-министъра на енергетиката Пламен Данаилов е изчезнал в

...
Синът на заместник-министъра на енергетиката Пламен Данаилов е изчезнал в
Коментари Харесай

15-годишният син на заместник-министъра на енергетиката изчезна на Пампорово

Синът на заместник-министъра на енергетиката Пламен Данаилов е липсващ в Пампорово, като фамилията няма връзка с 15-годишния Алекс от 10,30 часа през днешния ден, излиза наяве от пост на бащата във Facebook.

„ От 10.30 часа през днешния ден нямаме връзка със сина ни, 15 годишно момче, Алекс. За последно е забелязан на писта А5, ПАМПОРОВО! “, написа татко му.

Пламен Данаилов прецизира във Facebook, че синът му е облечен в черен ски екип и е с черна каска. Освен това младежът е висок към 185см и към този момент е разгласен за търсене.

„ Детето няма телефон “, предизвестява бащата и моли, в случай че някой го забележи да се обади на телефон: 0899929696.

Майката Яна Данаилова описа пред „ 24 часа “, че момчето е отишло на ски с другари и татко си. В колата на родителя, обаче, не запомнило чантичката с парите, документите и телефона си.

„ Той е разгласен за търсене, свързали сме се с приятелите му, както и с планинската избавителна работа, разгласен е за търсене “, изяснява майката.

Приятелите на 15-годишния Александър си спомнят, че са се спускали по черна писта, а той е споделил, че си оправя каската и се спуска след тях. От този миг натам няма връзка с него.

„ Има постъпил сигнал за търсене на изчезналия Алекс. Ангажирани са ски полицията и екипите на Планинско избавителна работа в курорта. разгласен е за локално търсене. Предполагаме, че е някъде по пистите “, счита шефът на ОДП-Смолян ст. комисар Николай Димов. След като спрат лифтовете, в случай че не бъде открит, ще се разшири периметърът на търсене.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР