Синът на загиналия при пожара в шуменския квартал Макак проговори

...
Синът на загиналия при пожара в шуменския квартал Макак проговори
Коментари Харесай

Наследникът на взривената и изгоряла къща, с непокътнатите портрети на Ванга проговори, разкри покъртителен сън дни преди ужаса

Синът на починалия при пожара в шуменския квартал Макак проговори за ужаса, който е бил на мястото. Както БЛИЦ писа, след гърмеж и пожар всичко изгаря съвсем до основи, само че като по знамение, безусловно непокътнати от огнената буря, биват открити два портрета на баба Ванга.

" За злощастие татко ми беше вътре и умря. Къщата и тя изгоря. Казаха ми, че пламъците са били толкоз огромни, че не може да бъде доближена къщата. Над 1000 градуса е била температурата. Всичко изгоря, даже и татко ми. Никога не ми е минавало през акъла, че баш токова нещо иска ми се случи на мен, само че ето, виждам напред ", сподели той.

" Дни преди случая с пожара сънувах чудноват сън. Съседка бе облечена в чисто черно, тя ме бутна и изчезна. Дали е желала да ме защищити, не знам. Аз по този начин го пояснявам обаче ", призна мъжът пред Нова телевизия.

40 дни след случая той не припарва до къщата. " Учудващо открихме две икони на баба Ванга, които не бяха обгорели, в случай, че нищо не остана крепко в тази къща. Чудим се за какво, само че несъмнено са останали за нещо положително. Като намерихме тези икони, те ми станаха опора. Дали е знамение или случайност, не знам ", сподели той.

" Не бих споделил, че съм доста набожен, само че въпреки всичко имам вяра. Явно би трябвало да мина през някакви компликации, с цел да живея. Това очевидно е значи, че е време да се случи нещо хубаво на този дом, щом тъкмо изображения на Ванга са оживели. Желая си най-много здраве ", приключи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР