Синът на Васил Божков - Антон Божков, е на разпит

...
Синът на Васил Божков - Антон Божков, е на разпит
Коментари Харесай

Разпитват сина на Васил Божков в Националното следствие

Синът на Васил Божков - Антон Божков, е на разпит в постройката на Националното разследване на бул. " Г. М. Димитров ", оповестява Българска национална телевизия.

По предварителна информация Божков тази заран синът на хазартния предприемач се е явил в Националното разследване, където е бил свикан на разпит в следствения отдел на Специализираната прокуратура.

По непотвърдена информация на Антон Божков е повдигнато обвиняване по следствието за хазартната спекулация.

От прокуратурата към този момент не удостоверяват, само че и не отхвърлят информацията, че Божков-син към този момент е обвинен.
 Изпратихме на ОАЕ документите за екстрадицията на Божков
Изпратихме на ОАЕ документите за екстрадицията на Божков

Това оповестиха от правосъдното министерство

Припомняме, досега обвиняванията на Божков са общо 11 - за началник на проведена незаконна група, за насила, опит за рушвет на длъжностно лице, подбуждане към закононарушение по работа и други Допълнително против Васил Божков стартира следствие и по изказванията за изнасилвания и убийства - обвинявания изречени от някогашен бизнес-партньор пред медиите.

Знае се, че в ОАЕ Васил Божков е бил с още един от упрекнатите с него, когато му е наложена мярка за задържане. Ден по-късно във Виена бе арестуван и още един от упрекнатите по следствието в хазарта - предприемачът Борис Бекяров .

На 17 февруари стана ясно, че сме изпратили на ОАЕ документите за екстрадицията на Васил Божков , откакто преводът им на арабски език бе подготвен.

По-късно стана ясно, че стана ясно, че Спецпрокуратурата желае арест и за брачната половинка на Васил Божков. Тя беше освободена против, 1,5 млн. лв. гаранция.
 1,5 млн. лв. гаранция за дамата на Васил Божков
1,5 млн. лв. гаранция за дамата на Васил Божков

Според съда няма заплаха Елена Динева да се укрие

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР