Синът на Валери Божинов си хвана гадже, въпреки че е

...
Синът на Валери Божинов си хвана гадже, въпреки че е
Коментари Харесай

Синът На Божинката Се Уреди С Първо Гадже

Синът на Валери Божинов си хвана гадже, макар че е едвам на 12 години. Наследникът на някогашния към този момент футболист на “Левски” се гаджоса с кака. Валери-младши и момичето са дружно от няколко месеца.

Наследникът на Божинката и Алисия към този момент е срещнал първата си сериозна другарка с родителите си. “Много сте сладки и хубави”, са думите на певицата, щом ги вижда дружно под ръчичка.

Малчуганите към този момент си вървят на посетители. По-често момичето отива в къщата на Алисия. Там двете хлапета се забавляват и се натискат като възпитаници, каквито са в действителност.

“Моето момиче е Д.Т”, написа Валери-младши в обществените мрежи, съпроводено с няколко сърчица.  Гаджето на Валерко е на 14 години. Казва се Дария  и се занимава с художествена гимнастика. Преди години със фамилията си отпътува за Съединени американски щати, където да тренира.

В компанията на Валери и гаджето му е й младата и надарена певица Крисия. Хлапета постоянно кръстосват из моловете и вършат детски бели, написа България през днешния ден.

Най-щастлив от обстоятелството, че Валери-младши си има другарка, бил татко му. Бившият състезател на “Манчестър Сити”, “Ювентус” и куп други европейски тимове се надявал синът му да не изостава от съучениците си. Валери-старши има богат любовен опит, който стартира още когато е на годините на наследника си.

“За пръв път върших секс на 10 юли 1999 година – спомня си и до ден сегашен датата Божинката ( б.а. – тогава Божинов е бил 13-годишен). – За мен беше доста забавно да го изпитам. Този момент не се забравя”. Сега Валери чака и на сина му да останат такива мемоари.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР