Синът на Валери Божинов и Алисия упорито върви по стъпките

...
Синът на Валери Божинов и Алисия упорито върви по стъпките
Коментари Харесай

Божинов — младши влиза в „Реал”

Синът на Валери Божинов и Алисия настойчиво върви по стъпките на татко си и към този момент е подготвен да се опитва с испанския гранд „ Реал ” (Мадрид), научи HotArena.

12-годишния Валери — младши отпътува на подготвителен лагер в „ кралския клуб ” и ще остане там цели 7 дни. Ако младият футболист се показа добре на лагера и притегли вниманието на треньорите, може и да получи покана да остане.

Валерко към този момент помоли приятелите си в обществените мрежи да му стискат палци за триумф, написа „ България през днешния ден ”.

Родителите на младия състезател са се изръсили с минимум 10 000 лева, с цел да може синът им да се приготвя с треньорите от школата на „ кралския клуб ”. Само курсът коства към 3795 $, а към него не влизат спомагателни такси, които са на стойност още към 1000 $.

В пакета не са включени и самолетните билети.

За дните на лагера Валери — младши ще има цялостна подготвителна стратегия, както и юношите на „ Реал ”. Заниманията ще бъдат водени от треньори на най-успешния европейски клуб. Освен това дребният футболист ще получи и 10 часа езиково образование по британски и испански.

Синът на Божинов получава и цялостна екипировка от клупа–екип и раница. А най-после ще се прибере и със документ.

Бонус за всички участници в лагера е и разходка на Мадрид, като тя ще включва визити на разнообразни музеи, тур на „ Сантяго Бернабеу ”, както и къса аудиенция до „ Сиудад Реал ”–тренировъчния център на първия тим на „ кралския клуб ” във Валдебебас.

Божинов — младши е настанен и в особено построения комплекс „ белия балет ”, който е към базата на Европейския университет в Мадрид.

Децата са по две в стая, като Валерко ще бъде с най-хубавия си другар Дарин, наследник на другарка на Алисия. Лагерът се намира на 19 километра от Мадрид и предлага всички улеснения.

Стаите са с бани, климатици, безжичен интернет. В комплекса се разполагат още ресторант, кафене, многофункционална спортна зала, тенис кортове, четири подготвителни терена, два естествени терена, четири здания със съблекални и две зали за физиотерапия, синтетично футболно игрище, писта за лека атлетика и игрище за плажен волейбол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР