Синът на убития преди 14 години Пламен Мавров – Любомир,

...
Синът на убития преди 14 години Пламен Мавров – Любомир,
Коментари Харесай

Синът на застреляния бос Гипса пак гази закона

Синът на убития преди 14 години Пламен Мавров – Любомир, още веднъж погази закона. Вчера пътни служители на реда заловиха дупничанина да кара без брошура, която му е отнета за друго нарушаване на Закона за придвижване по пътищата. Придружен от служители на реда и ескортиран от патрулка, Любомир Мавров паркира джип в двора на РУП – Дупница. Униформените незабавно смъкнаха номерата на автомобила. Л. Мавров беше разпитан пред дознател и освободен. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане за шофиране без брошура, написа " Струма ".

През ноември 2017 година при рутинна инспекция дупнишки служители на реда хванаха камион, претрупан с дърва за огрев, на коларски път, паралелен на Е-79. ГАЗ-ката била без регистрационни номера. При инспекцията се оказало, че камионът е на Л. Мавров, само че бил каран от В. Василев от село Джерман. И тогава беше формирано досъдебно произвеждане.

Шофьорската брошура на Любомир Мавров беше отнета, откакто беше хванат зад кормилото на аудито си след приложимост на опиати. Преди това той няколко пъти отхвърля да бъде тестван в Спешен център – Дупница, за който отвод е плащал по 2000 лева санкция и продължавал да кара автомобила си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР