Синът на убитата учителка в Бургас е направил пълни самопризнания,

...
Синът на убитата учителка в Бургас е направил пълни самопризнания,
Коментари Харесай

Синът на убитата учителка в Бургас призна вината си

Синът на убитата учителка в Бургас е направил цялостни признания, съобщиха от Прокуратурата. 

" Сигнал за случая е постъпил на 21 януари в 04:00 ч. сутринта за намушкана жена на ул. " Шейново ". Екипът, който отива на място, открива жена на 64 години, без признаци на живот, както и 24-годишният й наследник, престъпно проявен. Жената е открита с голям брой прободни рани по цялото тяло, като синът прави цялостно признания за осъщественото действие ", уточни шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

По думите му има данни, че причинителят е употребявал опиати. " Именно протесненията на майка му са довели до абсурда ", посочи още той. 

Извършителят е нанесъл няколко десетки удара с ножове. След като първия нож се е счупил, той е прибягнал към втори. Нанесъл е пострадвания в региона на гърба, бъбреците и краката. Накрая е споделил унищожих ѝ бъбрека, отбеляза директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

По данни на полицията задържаният е престъпно проявен. През 2023 година няколко пъти е бил настаняван в Център за психологично здраве в Бургас, като последно е бил през май. 

От прокуратурата изясниха, че причинителят не демонстрира никакво страдание. " Той не се разкайва, а в противен случай - невъзмутимо декларира, че е желал да завърши майка си бързо, по-хуманен метод ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР