Синът на Тони Стораро не обръща внимание на спекулациите, че

...
Синът на Тони Стораро не обръща внимание на спекулациите, че
Коментари Харесай

Фики вече не се сърди, че го подиграват за тънките му крачета

Синът на Тони Стораро не обръща внимание на спекулациите, че не е бил поканен да се включи в огромното чалга мероприятие. Певецът към този момент не се ядосва и не се натъжава от шегите и клюките по собствен адрес. Напротив, забавлява се и продължава да мечтае на едро, научи HotArena.

Фики се е амбицирал освен да задържи триумфа, който е постигнал досега, а и да се стреми към нови върхове. Мечтае да се види и като поп артист, какъвто е желал да бъде още като дете. Преди да се ориентира към пфолка, Фики приел поп и джаз музиката като свое предопределение и даже самичък поискал да върви на уроци.

„ От 10-годишен започнах да отивам на уроци по пиано и поп и джаз пеене. Когато чух Стиви Уондър какъв глас има... Бях се влюбил в гласа му и се надявах някой ден и аз да мога пея негови песни, да се развъртвам в тази област”, показа неотдавна Фики, който е приключил музикално учебно заведение. Не инцидентно той избира ария на Стиви Уондър за представянето си на откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година Тогава диригентът Ричард Фростик прави кастинг в музикалното учебно заведение в София измежду 1000 претенденти. На кастинга Фики се явява с две песни отново на Стиви Уондър „ Lately” и „ I just call to say I love”. Стораро-младши е измежду петимата българи, определени за над 110-членния интернационален хор „ Гласове на младежката музика”, който взе участие в програмата по откриването на Олимпийските игри. В Лондон Фики се среща с легендата Пол Маккартни. „ Искам да се развъртвам във всички области. Свиря на пиано и фантазията ми е да издам един поп албум след време”, споделя Фики.

Той избира да гради кариера във фолка, защото жанрът е по-популярен и има повече фенове. „ А и крушата не пада по-далеч от дървото”, прибавя Стораро-младши. Изтъква, че в попфолка може да се опитва, има песни с поп звучене, а и стиловете към този момент почнали да се смесват. Фики слуша всевъзможен жанр музика. По-често инструментална. „ По-музикантски неща, с които мога да си развъртвам фантазията и мисленето”, споделя той.

Всяка нова ария разисква с татко си Тони Стораро. „ И той се допитва до мен”, прибавя Фики. Признава, че се случва да спорят дали дадена ария има капацитет за шлагер или не. В последна сметка, щом има спор, преценят да не рискуват и търсят друга ария.
Няма подозрение, че Тони Стораро е кумир за Фики и като персона, и като артист. Чак по-късно подрежда другите музикални звезди, на които се възхищава. От сектора това са починалите Тоше Проески и Шабан Шаулич, а в поп музиката – Стиви Уондър.

Фики не се нервира, дори се радва, когато го съпоставят с татко му. В началото на кариерата си приемал прочувствено шегите на злобарите, измежду които преобладавали тези за краката му. Вече не се ядосва, приема с възприятие за комизъм и язвителните мнения, и клюките. Певецът даде за образец коментар на „ почитател” към фотография от фитнес залата, за която театралничи в цялостен растеж. „ Най-накрая да тренираш и крака”, цитира през смях Фики коментара на „ почитателя”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР