Синът на Тони Стораро е забил богата наследница и двамата

...
Синът на Тони Стораро е забил богата наследница и двамата
Коментари Харесай

Фики бръмчи с богата любовница

Синът на Тони Стораро е забил богата наследница и двамата имат връзка от 3-4 месеца. Приближени до Фики разкирха, че той не се свенял да лъже брачната половинка си, че е на присъединяване, а се подвизавал с любовницата си. Докато нежната Гюлджан гледала първородния им наследник Тунчер, брачният партньор ѝ кръстосвал хотелите с новата си тръпка, написа седмичник.

Преди брюнетката да се появи в живота му, да стане негова брачна половинка и да му роди дете, дребния Стораро не се свенеше всяка вечер да спи с разнообразни последователки, като в този момент очевидно не е трансформирал ергенските си привички. Любовницата на Фики е дъщеря на състоятелен предприемач, който я гледа като принцеса, а единствената ѝ работа е да обикаля разкрасителните студия.

Двамата се срещнали на присъединяване на изпълнителя, като засуканата мацка си го харесала и сама го свалила. Естествено, чалгаджията не се дърпал доста, макар че към момента се води прясно женен. Фики и актуалната му държанка се срещнали напролет, тъкмо когато той означи една година, откогато живее под един покрив с Гюлджан.

Въпреки че Фики има сериозна връзка с баровката, той изобщо не считал да се развежда със законната си брачна половинка, а в противен случай, обмислял да я върже с още деца, с цел да сменя пелени по през целия ден, а не да го следи дали ѝ кръшка. Самата Гюлджан към този момент имала съмнения, че фолк звездата ѝ изневерява и все по-често имало шумни кавги в младото семейство.

Разбира се, изпълнителят отричал да кръшка от брачното ложе и я убеждавал във верността си, спазвайки съвета на татко си Тони Стораро: „ И на шаблон в леглото да те заловен, ще казваш, че не е това, което виждат, объркали са се”.

Майката на фолк артиста била на страната на снаха си и упорствала огромният ѝ наследник да дава доклад на булката си. Татко му Тони подкрепял извънбрачните афери на наследника си и го окуражавал, че всеки мъж би трябвало да си има и случки отвън дома. Сторато-старши също съветвал Фики да направи още деца на жена си, с цел да е по-ангажирана с семейството, а той да си развява коня.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР