Синът на световния шампион по борба (1981 г.) и носител

...
Синът на световния шампион по борба (1981 г.) и носител
Коментари Харесай

Синът на Симеон Щерев хванат с допинг

Синът на международния първенец по битка (1981 г.) и притежател на бронзов орден от олимпийските игри в Сеул през 1988 година Симеон Щерев - Николай, е бил махленски в приложимост на допинг. Това се вижда от актуализирания лист на осъдени спортисти на Българския антидопингов център.

Той е с наложена възбрана да взе участие в спортни надпревари в идващите 4 години, защото в тестът му, взета при неочакван надзор, а не по време на съревнование, е намерено веществото GW 1516 (С4). Най-вероятно става въпрос за кардарин - препарат, който фрапантно покачва издръжливостта и горенето на мазнини.

Щерев, който е притежател на златния пояс " Дан Колов " за 2011 година се бори на европейското състезание през април 2019 година, само че отпадна на осминафинал в категория до 97 кг на свободната битка. През юни той взе участие на европейските игри в Минск, отпадайки след първата си битка.

От изявления в обществените мрежи излиза наяве, че сега Николай е на лагер на високопланинската база Белмекен. Там е и татко му, който е треньор на женския народен тим на Русия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР