Синът на Стефан Данаилов учи кучета да пеят. Владимир, който

...
Синът на Стефан Данаилов учи кучета да пеят. Владимир, който
Коментари Харесай

Синът на Стефан Данаилов учи кучета да пеят

Синът на Стефан Данаилов учи кучета да пеят. Владимир, който живее в Западна Вирджиния с жена си Виктория, споделя, че сполучливо се е преквалифицирал в треньор на кучета, дочу HotArena.

От няколко дни насам, навършилият Христова възраст студент по медицина може да се похвали с триумф в тази област—възпитаниците му пеят на Марсилезата, както и химна на Съединени американски щати с цяло кучешко гърло.

С образованието на домашните любимци на приятелите си, Влади се е заел още преди години. Той даже ги разхожда, когато се постанова.

Много ме радват, развличам се с тях и си приказваме като с хора ”, смее се Данаилов—младши, написа " България през днешния ден ".

В момента той е под карантина, защото университета му работи главно онлайн.

„ И при нас не е розово ситуацията. Всички заведения са затворени. Отдавна приказвам за това, че в случай че не пазим природата, Господ ще обърне против цивилизацията, против хората.
По този метод ще се отбрани. Ето, случва се ”, споделя Влади.

Освен, че гони бесовете в душата си с православни книги, синът на великия артист Стефан Данаилов е отдал времето си и на брачната половинка си Виктория. Двамата вършат опити за дете и се надяват скоро да станат родители.

„ Ако се случи, ще се радваме, няма да го върнем ”, смеят се и двамата.

В момента фантазията на Влади е да стане добър доктор. „ Искам да стана добър доктор и татко ми да се гордее с мен ”, споделя още Данаилов.

Наследникът на огромния ни артист непрекъснато се чува с майка си, поучава я да не излиза, тъй като се в рисковата възрастова група, от която се изисква най-много дисциплинираност.

„ И баба имам, само че знам, че и тя е изплашена. Но това е ситуацията. Дошло е време всеки да оказва помощ, с каквото може, в случай че си бях у нас, щях и аз да се запиша за доброволец ”, споделя още Данаилов.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР