Синът на Стефан Данаилов изтеглил колосален кредит в размер на

...
Синът на Стефан Данаилов изтеглил колосален кредит в размер на
Коментари Харесай

Синът на Ламбо с кредит от половин милион долара

Синът на Стефан Данаилов изтеглил грамаден заем в размер на съвсем половин милион $, с цел да запише висше обучение в Щатите,

От 30 юли Владимир към този момент бил студент по медицина в университета Маршал в щата Вирджиния. Тъй като не можел да си разреши да заплаща високите такси, се възползвал от държавен заем, който възлизал на 80 хиляди $ годишно, с които да покрива разноските по образованието си, писа „ Ретро “.

Той щял да получи сумата при започване на всяка семестриална година, като възнамерявал да следва общо 6, тъй като фантазията му била да стане хирург, а сумата щял да връща, когато сложел бялата престилка и започнел да практикува специалността.

Наскоро Владко и брачната половинка му Виктория, с която бяха двойка дълго време, само че подвигнаха скромна женитба зад Океана през декември 2017 година, бяха на посетители на баща му в България.

„ Целта на визитата ми е да го видя в този момент, тъй като най-малко 7 до 10 години няма да имам опция да се върна в България. Медицината е комплицирана просвета и ще ми е доста мъчно. Това е най-сериозното образование, тъй че няма да имам време “, споделя наследникът на артиста.

„ Ще пребивавам с пари на заем от държавното управление. След четири години ще стартира процедура и тя би трябвало да е най-малко три години, а в случай че съм хирург – шест, и най-малко 40-50 часа седмично ще съм зает с учене “, хвали се Владко.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР