Синът на Стефан Данаилов – Владимир се жени навръх рождения

...
Синът на Стефан Данаилов – Владимир се жени навръх рождения
Коментари Харесай

Синът на Стефан Данаилов се жени за ЧРД на татко си

Синът на Стефан Данаилов – Владимир се дами точно на рождения ден на татко си и по този метод Ламбо ще пропусне да чери за 75-годишнината си в София, научи HotArena.

Владимир, който от дребен живее в Америка най-сетне е решил да каже „ Да “ на своята обичана Вероника, издаде го майка му Ирен Кривошиева.
Това ще сее случи на 9 декември, когато татко му навършва 75 години.

Владо и Вероника са дружно от 9 години. Сгодили се през 2012-а, а пръстенът бил платен в България. Сватбата се приготвя с цялостна мощ, като ще бъдат спазени доста от традициите в Америка. Влюбената двойка ще подписа църковен брак в Сарасота, щата Флорида, където живеят, написа „ Телеграф “.

Датата избрала бъдещата младоженка, а когато Владимир съобщил на татко си, то сподели единствено: " Това не е ли малко прекомерно? Точно на рождения ми ден? “. За разлика от реакцията на бащата, майката Ирен Кривошиев към този момент стяга куфарите за пътуването. Ще бъде съпроводена от брачна половинка си – шести подред.

Все още не е ясно дали Ламбо ще издържи дългото пътешестване зад океана поради здравословните проблеми, които има от години. Актьорът се бореше с тежката диагноза лифом на гърлото, само че съумя да пребори подлата болест.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР