Синът на Софи Маринова – Лоренцо, е роден през 2002

...
Синът на Софи Маринова – Лоренцо, е роден през 2002
Коментари Харесай

СМЯХ: Гринго научил сина на Софка да бъде честен

Синът на Софи Маринова – Лоренцо, е роден през 2002 година. Тийнейджърът към този момент решително крачи по стъпките на звездната си майка. Лоренцо има няколко песни зад тила си. Въпреки че стартира кариера, той не оставя учебното заведение на назад във времето.

Пред "България Днес " синът на Софка разкри любопитни детайлности към сватбата, която стяга майка му, както и неща от персоналния си живот, като споделя, че половинката на Софка –Гринго, го е научил да бъде почтен. Точно тази част от изявлението звучи малко неуместно, имайки поради, че младият ухажор на Маринова бе задържан и лежа съвсем година в ареста с обвиняване за рекет и изнудване. Ето какво още споделя младият правоприемник на Софка.

- Лоренцо, здравей! Преди дни излезе новата ти ария. Как успяваш да съчетаеш ученето с музиката?
- Училището е значимо за мен. Не пропущам час. Върви добре. Мога да се похваля, че нямам двойки - единствено петици и шестици имам.

- Кой е обичаният ти предмет?
- Географията ми подхожда. Това е обичаният ми предмет. Обичам да узнавам нови неща. Историята също ми е мощна. В учебниците има доста забавни тематики, които са ми любопитни.

- Предстои огромно събитие за фамилията ти - сватбата на майка ти с Гринго. Вълнуваш ли се?
- Честно казано, много се вълнувам. За първи път майка ми се дами. Имала е предходни връзки, само че до женитба не се е стигало. Затова съм леко разчувствуван. Ще бъде много забавно сигурно. Подготвил съм няколко изненади за мама и Гринго. Надявам се да се зарадват на тях. Все още не знам каква ще ми бъде ролята по време на сватбата.

- С Гринго по какъв начин се разбирате - чувстваш ли го като татко?
- Трудно е да кажа, че го усещам като татко. Все отново аз си имам баща. Много държа на Гринго, почитам го. Винаги диря помощ от него. Най-често го апелирам да не споделя на мама, когато съм направил някоя пакост. Той е по-снизходителен. Не ми се кара толкоз доста.

- На какво те е научил Гринго?
- Да бъда почтен и добър. Дава ми препоръки и по какъв начин да се държа с девойките (смее се). Най-вече ми е оказал помощ да стана мъжага, какъвто е той. Основно с него водим мъжките диалози.

- Имаш ли си другарка?
- Да, имам си гадже. Заедно сме от няколко месеца. Тя е с три години по-голяма от мен. Хванах си кака, да ме отрака, както се споделя в поговорката (смее се).

- Имаш няколко независими песни. Работиш ли по нови планове?
- Преди няколко дни излезе новата ми ария. За кариера още не мога да приказвам. Моето не е тъкмо това. Имам прекомерно малко песни, с цел да приказваме за сериозна кариера.

- А мечтаеш ли да направиш огромна кариера?
- Естествено. Натам съм тръгнал. Майка ми доста ми оказва помощ. Дава ми непрекъснато препоръки. Има и рецензия от нейна страна, само че това е обикновено. Тя е огромна изпълнителка и аз желая да я стигна. Една от фантазиите ми е да реализира това, което е постигнала майка ми. Това го споделям постоянно. Тя ми е модел за подражателство.

- Имате ли концепцията да извършите дует - сред майка и наследник?
- Засега не. Амбицирал съм се да работя самичък с музиката. След време - не се знае.

- Какво обича да прави Лоренцо в свободното си време?
- Имам доста занимания. Едно от тях е да играя футбол. Често вървя и на кино. Обичам всевъзможни филми. Харесва ми и да пътувам. Обожавам да съм на нови места. Да видя хубостите на България и света. Доста постоянно пътувам из страната, само че желая да обиколя и други страни. Като цяло животът ми е забавен.

- Коя страна мечтаеш да посетиш?
- От години желаех да отида в Америка и не щеш ли и тази фантазия ще стане действителност. През май месец ще отпътува за Щатите с мама. Тя има турне в Съединени американски щати и Канада и аз ще бъда с нея. Визите ни към този момент са подготвени. Набелязал съм местата, които желая да посетя. На първо място в листата ми е Сентръл парк в Ню Йорк. Чувал съм хубави работи за него. Искам да го прегледам. На фотоси наподобява супер красиво, уповавам се онлайн да е още по-вълнуващо. Другото е Ниагарският водопад, който е на границата сред Съединени американски щати и Канада. Който върви в Америка, постоянно отива там, тъй че и аз няма да съм изключение.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР