Синът на Софи Маринова - Лоренцо, се има за Вин

...
Синът на Софи Маринова - Лоренцо, се има за Вин
Коментари Харесай

Лоренцо, се има за Вин Дизел: Хвърчи с 230 км/ч на Околовръсното


Синът на Софи Маринова - Лоренцо, се има за Вин Дизел. Младият реализатор очевидно е гледал повечко " Бързи и гневни " и взема решение да тества какъв брой може да развие колата му. Точно като от поредицата за скъпи и бързи коли, Лоренцо фучи из града с гневна скорост.

Наследникът на ромската перла дава цялостна газ на скъпарското си возило измежду нощ на Околовръстното шосе в София, видя " България Днес ".

Лоренцо стартира да настава крепко от 130 километра. Той не стопира да дава газ и доближава до... 226 км/ч, карайки със зверската скорост няколко секунди. При това го прави, до момента в който държи телефона и снима с какъв брой кара. Нещо извънредно несъответстващо, в случай че всяко леко нехайство може да докара до зверска злополука.

 

 Синът на Софка потегли да форсира...

Синът на Софка потегли да форсира...

 

 И... ето към този момент на съвсем 230 км/ч

И... ето към този момент на съвсем 230 км/ч

Дали Лоренцо е ускорил още и е стигнал до " заветните " 300 км, остава да гадаем. Чалгарят се изявява на Околовръстното с мощен " Мерцедес ". След като навърши пълноправие, Софка му подари голям джип за към 200 000 лв.. Наследникът й обаче реши да размени грамадното возилото от мама с по-практично. Синът на Софка може да е щастлив, че никой не е потърпевш при неговия " героизъм " зад кормилото. Но би трябвало и да е изплашен някоя камера на КАТ да не го е снимала.Ако е сниман, остава без брошура за няколко месеца. А на всичко от горната страна ще би трябвало да заплати и солена санкция, откакто кара с гневна скорост.

Ограничението на Околовръстното шосе е 80 км/ч. Фолкаджията ръководи возилото със 146 километра над разрешеното. При състояние че е уловен от камерите ка КАТ, Лоренцо ще остане 3 месеца без брошура. И ще би трябвало да заплати повече от 2000 лева санкция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР