Синът на Софи Маринова – Лоренцо никак не се обича

...
Синът на Софи Маринова – Лоренцо никак не се обича
Коментари Харесай

Лоренцо На Софи Избягал От Гринго

Синът на Софи Маринова – Лоренцо по никакъв начин не се обича с доведения си татко Тодор Давидов-Гринго. Младежът употребява последните топли дни с цел да се препича на слънце, надалеч от вкъщи.

17-годишното момче не харесва Гринго, който редовно бие и тормози майка му. „ Каза на сина ми: „ Ще останеш без майка, ще я гръмна. Лоренцо доста се опасява “, изплака преди време Софи пред медиите, а след това се върна при мургавия мачо.

Тогава певицата бе безапелационна, че не желае да чува за него, само че внезапно промени мнението си. Откакто Тодор се е върнал в дома на Софи, Лоренцо се стреми да не се прибира, издадоха от обкръжението на момчето.

Приятелите разказват сина на ромската перла като непретенциозно, земно и занимателно момче. Той към този момент е млад мъж с куп почитателки и е на път да се снабди с по-голяма популярност и от надарената си майка, отбеязва Лупа.бг. Той също като нея се е посветил на музиката.

Самата Софи Маринова също с надява детето ѝ да я надмине по гений. Тя е извънредно горда с него и е уверена, че занапред му предстоят доста звездни моменти.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР