Синът на шефа на НАП в Пловдив не трябва да

...
Синът на шефа на НАП в Пловдив не трябва да
Коментари Харесай

Прикрива ли данъчен №1 в Пловдив безчинствата на сина си?

Синът на шефа на Национална агенция за приходите в Пловдив не би трябвало да се измъкне от отговорност и се надяваме законите да важат за всички.

Показателно е, че за късия си стаж от 2017 година като водач Ивайло Найденов е направил куп нарушавания с явна безпардонност и упованието, че каквото и да направи, ще му се размине. Разбира се, поради поста, който татко му Венелин Найденов заема.

Верен на правилото си, че постоянно би трябвало да се търсят по няколко гледни точки, БЛИЦ потърси за коментар и Венелин Найденов.

Той, обаче, отхвърли под претекст, че прокуратурата води следствие за злополуката с човешка жертва, породена от сина му. Факт е, обаче, че няма прокуратура, която да забрани на един татко да отбрани сина си.

По-интересна, в тази ситуация, е информацията, която БЛИЦ научи от следствието.

От тях репортерът ни разбра още, че вечерта, когато е блъснал 78-годишната жена и е избягал, Ивайло се е покрил, а татко му - Венелин Найденов, се опитал да го прикрие, като е декларирал, че няма такова нещо и че не синът му е причинителят.

И тук, резонно, поражда въпросът до каква степен шефът на Национална агенция за приходите в Пловдив си е давал сметка, че е обществена персона и като такава има други отговорности.

Пред БЛИЦ проверяващи разкриха, че синът на шефа на НАП-Пловдив, има брошура от май месец 2017 година, а през декември същата година за първи път свидетелството му за самоуправление е било отнето поради превишена скорост.

Въпреки късия му стаж зад кормилото младият баровец е с 18 нарушавания на пътя. Последното от тях е от преди 2 месеца поради това, че не е дал преимущество на две пешеходки на зебра. Първия път книжката му е била отнета поради шофиране с гневна скорост.

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР