Синът на руския милиардер Борис Зингаревич - Антон, пристигна днес

...
Синът на руския милиардер Борис Зингаревич - Антон, пристигна днес
Коментари Харесай

Син на руски олигарх дойде да купува "Ботев"

Синът на съветския милиардер Борис Зингаревич - Антон, дойде през днешния ден в България, с цел да договаря за пазаруването на акциите на " Ботев " (Пд), заяви Dsport. Той незабавно отпътува за Пловдив, с цел да показа офертата си пред Сдружение " ПФК Ботев Пловдив ", което държи 61% от акциите на футболния клуб. Според информацията, той към този момент е бил преди месец в страната ни и се е срещнал с базата на клуба, в това число и незавършеният ст. " Христо Ботев ", чийто градеж ще се възобнови всеки миг.

Състоянието на Борис Зингаревич се прави оценка на над 1 милиарда $, съгласно списание " Форбс ". Той е апетитен за олигарх, натрупал главното си положение от бизнес с хартия, целулоза и картон. Синът му Антон е приключил образованието си в Англия. От май 2012 до юни 2014 година е притежател на локалния втородивизионен " Рединг ".

Антон Зигнаревич и негови сътрудници имат правата на близо 2000 футболисти, главно от Африка и Южна Америка.

" Ботев " (Пд) е в и незабавно търси нов притежател след отдръпването на Георги Самуилов. Наложи се даже Сдружение " ПФК Ботев Пловдив " да разгласи акция за набиране на 565 000 лева измежду почитателите, с цел да откупи остарял заем към КТБ. Средствата в последна сметка бяха набрани, само че клубът продължава да е на ръба на оцеляването.

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР