Синът на ромската перла Софи Маринова – Лоренцо пусна дебютния

...
Синът на ромската перла Софи Маринова – Лоренцо пусна дебютния
Коментари Харесай

Лоренцо на Софка дебютира с „В атака“

Синът на ромската перла Софи Маринова – Лоренцо пусна дебютния си сингъл, озаглавен „ В офанзива “. От през днешния ден парчето се върти в ефира на Фен ТВ, клипът му е дело на Люси Иларионов, музиката и аранжиментът са на Спас Лазаров, а текстът – на Лора Димитрова, написа "Монитор ".

„ Исках да се включа в песента най-малко с вокали, само че Лоренцо изрично отхвърли. Той желае всичко да си прави самичък. Не желае да приказват, че аз го блъскам. “, изяснява Софи Маринова. Тя не е участвала даже по време на фотосите на видеоклипа, като отишла единствено първоначално и в края на снимачния ден, с цел да поздрави екипа.

„ Държах майка си встрани. Всичко решавах самичък. Показах ѝ единствено финалния вид на клипа и я попитах въпреки всичко дали ѝ харесва. “ смее се и Лоренцо. Артистичен, ухилен и освободен, той съумява да се оправи без проблем с ролята си и фотосите минават бързо и безпроблемно. Негова екранна партньорка е моделката Биби, която също се занимава и с музика. Тя получава специфична покана от изпълнителя на „ В офанзива “ да се включи в плана.

Лоренцо е взел участие в клипове на известната си майка, като записва и песента „ Много ясно “. „ В офанзива “ обаче е първото му независимо парче, което се снабдява и с клип.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР