Синът на Робърт Ф Кенеди е разобличил истинския убиец“ на

...
Синът на Робърт Ф Кенеди е разобличил истинския убиец“ на
Коментари Харесай

Разкриха истинският убиец на Робърт Кенеди

Синът на Робърт Ф Кенеди е разобличил „ същинския палач “ на татко си - малко повече от 50 години след убийството. Боби Кенеди е погубен през 1968 година, когато Сирхан Сирхан открива огън по него в хотел в Лос Анджелис.

Въпреки че палестинецът е наказан за убийството на 46-годишния политик, в този момент синът на Кенеди твърди, че действителният палач е бил охранител на хотелската защита. Но той има вяра, че съдбовните патрони са били изстреляни от Тайн Юджийн Сезар, който почина във Филипините предишния месец.

В обява в инстаграм,, господин Кенеди написа: „ Доказателствата допускат, че Сезар е умъртвил татко ми. „ Сезар чакаше в килера, до момента в който татко ми говореше в балната зала, по-късно хвана татко ми за лакътя и го насочи към Сирхан. Той стреля два пъти към татко ми, преди да бъде свален. Паднал на земята, Сихран е изпразнил 8-калибровия си револвер в противоположната посока. От своя страна Сезар е бил непосредствено зад татко ми, държейки десния си лакът със личния си револвер, изваден, когато татко ми пада обратно върху него. Според доктор Томас Ногучи четирите си пострадвания Кенеди е получил от „ контактни ” изстрели, прозведени от упор или съвсем от упор. Докато татко ми падна, той се протегна и откъсна клипа на Сезар на вратовръзка. "

Синът на Кенеди прибавя, че Цезар е споделил на служителите на реда, че преди убийството се е отървал от оръжието. Истината обаче е, че го е продал на приятеля си няколко седмици след закононарушението. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР