Синът на Ралица Паскалева се ражда под грижите на “истинската

...
Синът на Ралица Паскалева се ражда под грижите на “истинската
Коментари Харесай

Синът на Ралица Паскалева се ражда под грижите на „истинската“ д-р Стилянова

Синът на Ралица Паскалева се ражда под грижите на “истинската ” доктор Стилянова|Новини| Хай Клуб
Всички лекарски случаи, които актрисата играе в  “Откраднат живот ”, са от практиката на доктор Панова - нейния персонален гинеколог, научи HotArena. 

По-малко от два месеца, откакто роди първото си дете, надарената актриса Ралица Паскалева се появи сияеща от благополучие, в съвършена форма с красива дълга рокля до земята. Хванала на разположение обичания си мъж Теодор Салпаров, във Варна двамата кумуваха на сватбата на капитана на националния ни тим по волейбол Виктор Йосифов и приятелката му Виолина. Тя и Теодор кумуват на церемонията, а до тях е и синът им Максим. Момченцето се появи на бял свят на 3 юли, а единствено няколко дни по-късно гордият татко сподели първа фотография със сина си.

Салпаров, който е либеро на националния ни тим по волейбол, в действителност е неразделно до Ралица и по време на бременността, а и когато идва времето за раждане. За този най-интимен миг актрисата споделя, че до нея са и той, и нейните родители, с които Ралица има мощна връзка, написа " 24 часа ".

Докато е бременна, заобикаля да чете конгреси на тематики раждане и майчинство, не върви на курсове и не слуша истории за героични раждания. Все отново има едно огромно преимущество - в сериала “Откраднат живот ” героинята ѝ доктор Стилянова е гинеколог, тъй че е добре осведомена с това, което я чака.

“Освен всичко друго забавен факт е, че моят гинеколог - доктор Мажена Панова, е и наш съветник по гинекологичната част от сериала и де факто всички лекарски случаи, които аз играя, са от нейната действителна лекарска процедура. Тоест тя е действителната доктор Стилянова, а аз ѝ давам екранен живот. Интересно, нали ”, усмихва се актрисата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР