Синът на принц Хари и Меган Маркъл вече се опитва

...
Синът на принц Хари и Меган Маркъл вече се опитва
Коментари Харесай

Елизабет II притеснена, че няма да вижда Арчи - slava.bg

Синът на принц Хари и Меган Маркъл към този момент се пробва да върви. Това разкри майка му по време на визитата си на гимназия в източен Лондон.

На 8 март херцогинята на Съсекс приказва за правата на дамите. След като 16-годишният Ейкър Окой не скри вълнението си и си разреши да я прегърне, тя не помни за формалностите към кралския протокол и показа за персоналния си живот.

Докато дава отговор на най-различни въпроси, отправени от подрастващите, една от учителките я попита по какъв начин се усеща като майка. Тогава Маркъл разкри, че на Деня на дамата дребният Арчи става навръх 10 месеца.

„ Просто желаех да я попитам за бебето “, разяснява учителката пред английските медии. По думите ѝ, Маркъл е разказала, че бебето е трансформирало живота ѝ и сега той е всичко за нея.

Вчера Меган Маркъл се раздели публично със своите отговорности. Тя и брачният партньор ѝ взеха решение да не вземат със себе си техния наследник, идвайки за последно като херцози на Съсекс.

Източник на „ US Weekly “ разкрива, че кралица Елизабет Втора е била разочарована от това, че внукът ѝ не е довел момченцето, с цел да му се порадва, предава Tialoto.bg.

„ Кралицата би желала да има по-силна връзка с Арчи, само че наподобява малко евентуално това да се случи в миналото... Най-големият боязън на Елизабет Втора е, че тя в никакъв случай повече няма да види Арчи “, изяснява той.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР