Синът на президента Джордж Буш-старши - Нийл Буш, е взел

...
Синът на президента Джордж Буш-старши - Нийл Буш, е взел
Коментари Харесай

Синът на Джордж Буш взел $300 000 долара от Кралицата на криптовалутите Ружа Игнатова

Синът на президента Джордж Буш-старши - Нийл Буш, е взел 300 000 $ от българската Кралица на криптовалутите Ружа Игнатова, която е търсена от ФБР поради машинация за няколко милиарда $. Това излиза наяве от показанията на юрист Марк Скот, който също е обвинен по делото за 4 милиарда $, заяви bg-voice.

33-годишният софиянец Константин Игнатов и 38-годишната му сестра Ружа Игнатова са ръководели многомилиардна пирамидална скица за продажба на криптовалута OneCoin. Двамата са подвеждали съгласно американската прокуратура вложителите, обещавайки им огромни облаги при невисок риск в скица, възприемана като измамническа. Обвинението твърди, че OneCoin, която още действа, има над три милиона участници, които получават комисионни за привличането на нови членове, купуващи пакети от криптовалутата.

Българката, упрекната в машинация за милиарди: Вземаш парите, бягаш и обвиняваш някой различен

Според Марк Скот, Нийл Буш е взел парите, с цел да уреди среща на Ружа Игнатова с китайски бизнесмен, за който той работел. Китаецът е трябвало да влага в криптовалутата на българката OneCoin. Присъствието на Буш е щяло да подсигурява сигурност на договорката. По-късно Нийл се свързва с сътрудници на ФБР, които проверяват схемата и дава показания, защото е бил в член на борда на шефовете на китайската компания, която е трябвало да получи 60 млн. $ от OneCoin.

Братът на Джордж Буш-младши обяснил, че не очаквал, че договорката е лъжлива. Идеята на инвестицията била китайската компания да извърши с парите договорка с нефт в Мадагаскар. От договорката Нийл Буш щял да получи 10 %, стига притежателя на китайската компания да може да продаде криптовалутата.

Издирваната за машинация Ружа е била Бизнесдама на годината у нас
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР