Синът на президента Джордж Буш-старши – Нийл Буш, е взел

...
Синът на президента Джордж Буш-старши – Нийл Буш, е взел
Коментари Харесай

Скандалната фараонка Ружа оплела в мрежите си и сина на президента Джордж Буш-старши

Синът на президента Джордж Буш-старши – Нийл Буш, е взел $300 000 от BG кралицата на криптовалутата Ружа Игнатова, която е търсена от ФБР поради машинация за няколко милиарда $. Това излиза наяве от показанията на юрист Марк Скот, който също е обвинен по делото за $4 милиарда, написа bg-voice.com.

Според Скот Нийл Буш е взел парите, с цел да уреди среща на Ружа Игнатова с китайски бизнесмен, за който той работел. Китаецът е трябвало да влага в криптовалутата на българката „ OneCoin “.



Присъствието на Буш е щяло да подсигурява сигурност на договорката. По-късно Нийл се свързва с сътрудници на ФБР, които проверяват схемата и дава показания, защото е бил в член на борда на шефовете на китайската компания, която е трябвало да получи $60 млн. от „ OneCoin”.

Братът на Джордж Буш – младши обяснил, че не очаквал, че договорката е лъжлива. Идеята на инвестицията била китайската компания да извърши с парите договорка с нефт в Мадагаскар. От договорката Нийл Буш щял да получи 10 %, стига притежателят на китайската компания да може да продаде криптовалутата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР