Синът на президента Джо Байдън Хънтър подробно описва борбата си

...
Синът на президента Джо Байдън Хънтър подробно описва борбата си
Коментари Харесай

Хънтър Байдън разкрива личния си живот в нова книга

Синът на президента Джо Байдън Хънтър в детайли разказва битката си с алкохолизма, опиатите и работата си в Украйна в своята нова книга, чиято премиера ще бъде идната седмица, съобщи ``Вашингтон Пост``.

В книгата Хънтър споделя, че е заседнал в опиатите и алкохола след гибелта на по-големия му брат Бо, който през 2015 година умира от рак.  " След гибелта на Бо в никакъв случай не съм се чувствал по-сам. Загубих надежда``, написа президентският наследник в ``Красиви неща``.

Хънтър Байдън споделя за първата си среща с алкохола, когато е на 14 години, за проблемите с опиатите, за несполучливите рехабилитационни стратегии и за срещата с втората си брачна половинка Мелиса, която му оказва помощ да влезе в правия път.

Хънтър упорства, че не е направил нищо неприятно, присъединявайки се през април 2014 година към борда на украйнската газова компания ``Бурисма``, въпреки че това става по времето, когато татко му към момента е вицепрезидент и съществена фигура в връзките на Съединени американски щати с Украйна. Той споделя, че ролята на компанията като опора против съветската експанзия от страна на  Владимир Путин била ``вдъхновяваща “, макар че петцифрената месечна заплата също се оказва фактор. Байдън признава, че фамилното му име е било значимо за компанията. ``Да имаш Байдън в борда на ``Бурисма`` беше мощна и недвусмислена офанзива против Путин``, написа той. 

Опитите да се завихри скандал към Хънтър Байдън и работата му в Украйна от страна на републиканците се концентрират върху неговите бизнес покупко-продажби, а също и проблематичния му персонален живот. Обвиненията се концентрираха върху бизнес покупко-продажбите му в Украйна и Китай, подписани, когато Джо Байдън бе вицепрезидент в администрацията на Барак Обама. На финала на предизборната акцията юристът на Доналд Тръмп Руди Джулиани съобщи, че е бил открит преносим компютър в сервиз в Делауеър, който принадлежи на Хънтър Байдън. На него са открити документи, свързани с задграничните бизнес покупко-продажби на сина на президента. Според обвиняванията, оповестени във вестник " Ню Йорк Поуст ", като вицепрезидент Джо Байдън е образувал американската външна политика в Украйна в интерес на сина си. 

Описвайки какво е чувството да е в очите на политическа стихия поради бизнес ползи, той споделя, че e станал главен воин в тайни теории на Тръмп, макар че децата на някогашния президент имат милиони в Китай и Русия, а някогашният началник на акцията му бе за отговорен по обвиняване в пране на пари от Украйна.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР