Синът на попфолк певицата Софи Маринова - Лоренцо, май няма

...
Синът на попфолк певицата Софи Маринова - Лоренцо, май няма
Коментари Харесай

Отърва ли кожата Лоренцо на Софка?! Разследването срещу синчето на попфолк певицата прекратено, липсвали доказателства

Синът на попфолк певицата Софи Маринова - Лоренцо, май няма да бъде разследван за трафик на мигранти. Разследването против него за главатар на кримигрупа, занимавала се с трафик на мигранти, е прекъснато заради липса на доказателства.

" Имаше следствие против Лоренцо, само че по този начин и не са събрани доказателства, които да го уличат в каналджийство. Осъден е единствено Иван Станчев, който твърдеше, че Лоренцо е водач на незаконната група. Станчев е наказан на 11 месеца условно предходната година ", споделиха от Районната прокуратура в морския град, представени от " България през днешния ден ".

Припомняме, че Лоренцо бе разгласен за общонационално търсене откакто на 21 септември 2022 година на контролно-пропусквателен пункт Русокастро бе арестуван джип с 9 сирийци, транспортирани от 24-годишния Иван С. от столицата. Каналджията разкрил пред проверяващ служител на реда, че джипът му бил даден от Лоренцо, който му заречен и пари, откакто свърши работата. По-късно обаче арестуваният опитал да промени показанията си, като единствено удостоверил, че се познава с Лоренцо и че на 21 септември двамата са пътували дружно към Айтос, само че объркали пътя и били спрени край Русокастро. Аверите пътували с два автомобила.

Лоренцо тогава отхвърли да се е занимавал с противозаконни действия.

През 2023 година 21-годишният наследник на Софи Маринова бе още веднъж арестуван, откакто у него било открито бяло прахообразно вещество. Мъжът, който се пробва да накисне артиста за главатар на групата за трафик на мигранти, осъмна с присъда./Източник Телеграф.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР