Синът на покойния мафиотски бос Милчо Бонев иска да създаде

Синът на покойния мафиотски бос Милчо Бонев иска да създаде ...

Синът на Бай Миле прави бебе на манекенка.


Синът на покойния мафиотски бос Милчо Бонев иска да създаде семейство с половинката си – топмодела Моника Цветанова. Двамата мечтаели за бебе, като по-напориста била манекенката, a наследникът на Бай Миле в началото се дърпал.

Едва, когато се утвърдил като име в туристическия бранш и станал финансово независим, бил готов да стане татко, пише „Галерия“.

Милчо движи изцяло сам наследствения бизнес от баща си и се справя отлично, твърдят запознати от бранша. Майка му Силвия Панагонова е оставила на него както вилното селище в Боровец, така и елитните ресторанти. Като лично заинтересована от процъфтяването на бизнеса, Моника пък се е заела с маркетинг стратегиите, редовно рекламирайки луксозните вили през социалния си профил.

Освен успешен модел на „Визаж“, гаджето на Милчо Бонев-младши е и много търсен инфлуенсър. Цветанова дори обмисляла да се преориентира основно към рекламирането на продукти през Инстаграм, тъй като - живот и здраве – скоро бременното коремче ще й пречи на моделството.

По ирония на съдбата тези дни Моника дефилира на подиума именно с такова, макар и изкуствено. Цветанова бе модел на мода за бъдещи майки и всичките й близки отчетоха, че бременността много й отива.

Дали Бонев-младши планира да сложи годежен пръстен на ръката й и двамата да минат под венчилото, засега не се знае. Синът на Бай Миле не обича показностите и едва ли ще направи интимните им моменти достояние. Заради заплахи за отвличане той ревниво пази личния си живот и Моника се съобразява с това. Влюбената моделка не е публикувала нито една обща снимка с Милчо в личния си профил.

По всичко личи, че Милчо Бонев-младши ще изпревари кака си Йоанна, която макар с няколко години по-голяма от него, няма намерение да създава семейство скоро. Тя живее в Милано, където преди години се премести отново заради мерки за сигурност. Според запознати брат й е по-пестеливият и разумният от двамата, докато Йоанна прахосвала наследството на баща си.

Източник: hotarena.net