Синът на покойния мафиотски бос Милчо Бонев иска да създаде

...
Синът на покойния мафиотски бос Милчо Бонев иска да създаде
Коментари Харесай

Синът на Бай Миле прави бебе на манекенка

Синът на починалия мафиотски необут Милчо Бонев желае да сътвори семейство с половинката си – топмодела Моника Цветанова . Двамата мечтаели за бебе, като по-напориста била манекенката, a наследникът на Бай Миле първоначално се дърпал.

Едва, когато се утвърдил като име в туристическия отрасъл и станал финансово самостоятелен, бил подготвен да стане баща, написа „ Галерия “.

Милчо движи напълно самичък наследствения бизнес от татко си и се оправя чудесно, настояват осведомени от сектора. Майка му Силвия Панагонова е оставила на него както вилното населено място в Боровец, по този начин и елитните заведения за хранене. Като персонално заинтригувана от процъфтяването на бизнеса, Моника пък се е заела с маркетинг тактиките, постоянно рекламирайки първокласните вили през обществения си профил.

Освен сполучлив модел на „ Визаж “, гаджето на Милчо Бонев-младши е и доста издирван инфлуенсър. Цветанова даже обмисляла да се преориентира главно към рекламирането на артикули през Инстаграм, защото - живот и здраве – скоро бременното коремче ще й пречи на моделството.

По подигравка на ориста тези дни Моника дефилира на подиума точно с такова, въпреки и изкуствено. Цветанова бе модел на мода за бъдещи майки и всичките й близки регистрираха, че бременността доста й отива.

Дали Бонев-младши възнамерява да постави годежен пръстен на ръката й и двамата да минат под венчилото, към този момент не се знае. Синът на Бай Миле не обича показностите и надали ще направи интимните им моменти притежание. Заради закани за похищение той ревностно пази персоналния си живот и Моника се преценява с това. Влюбената моделка не е разгласила нито една обща фотография с Милчо в персоналния си профил.

По всичко проличава, че Милчо Бонев-младши ще изпревари кака си Йоанна, която въпреки с няколко години по-голяма от него, няма желание да основава семейство скоро. Тя живее в Милано, където преди години се реалокира още веднъж поради ограничения за сигурност. Според осведомени брат й е по-пестеливият и рационалният от двамата, до момента в който Йоанна прахосвала наследството на татко си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР