Синът на починалия без време Ангел няма да помни баща

...
Синът на починалия без време Ангел няма да помни баща
Коментари Харесай

Ангел останал сирак на 21 години

Синът на умрелия без време Ангел няма да помни татко си. Най-голямата фантазия на изпълнителя, който си отиде ненадейно, се сбъдна през декември предходната година, когато обичаната му Христина роди сина им Преслав. Но няма да може да му се порадва, а момченцето остава полусираче още преди да е навършило годинка и няма да има спомен от родителя си. Наскоро артистът изрази обществено терзание по какъв начин ще изхранва фамилията си, в случай че не работи.

"Как ще обясниш на детето или на фамилията си, че от на следващия ден няма да имаш работа и няма да има какво да им сложиш на масата? Как едни може да работят, други не?! Всички се храним всеки ден, нали? Стояхме 8 месеца без работа и бяхме длъжни да се оправяме, без никой да се поинтересува по какъв начин преживявахме. После работихме 3 месеца и още веднъж без работа. Как не ви е позор?! Ако затваряте, затваряйте за всички! Тогава да забележим всички, на които им пречи нашият бизнес и възнаграждения, какво ще вършат. Ако вашите деца няма какво да ядат, нямате какво да им дадете, нямате с какво да си платите сметките... какво ще стане тогава ", съобщи прочувствено преди дни изпълнителят.

Преди години Ангел поде акция против дрогата във всичките й типове. Той се появи на свое присъединяване с тениска с надпис: "Живее ми се без опиати ". Самият Ангел в никакъв случай не е имал проблеми с опиати като екстази, марихуана или хероин. Той обаче тежко е потърпевш от невъздържание с анаболи. Когато бил едвам 17-годишен, към момента възпитаник в Хранителния колеж, Ангел се вманиачава на тематика мускули и фитнес. Освен с усърдни тренировки той натрупал маса и с разнообразни "хранителни добавки ", досега, в който ненадейно не му прилошало. Оказва се, че е бил на косъм от солиден инфаркт. Тогава лекарите изясняват на артиста, че анаболните вещества имат същия резултат върху хората, като опиатите. Оттогава фолкпевецът фрапантно трансформирал режима си на живот.

"Бях стигнал до прединфарктно положение. Лекуващият ме доктор ми сподели тогава, че два дни по-късно да съм отишъл да се прегледам и нямало да е ясно дали ще оживея. Защото аз дълго време търпях болките, мислейки си, че е нещо обикновено за културистите ", разказваше приживе фолкпевецът. Целият живот на изпълнителя е белязан от компликации. Когато е дете, родителите му се развеждат, а години по-късно губи един от най-близките си хора.

"Загубих майка си, когато бях на 21 години, стана жертва на автомобилна злополука. Пътувала с един комшия, който управлявал автомобила, от ямболско село към града. Отзад се возили още внукът на водача и един различен дядо. Само мама обаче почина, и то на място, преди да пристигна колата за спешна помощ. Беше с два счупени крайници, счупено ребро и имаше скъсване на аортата на сърцето. Преживях го доста тежко, само че се научих да бъда по-силен, да имам вяра в себе си и да преследвам фантазиите си ", изповяда се преди време Ангел.

Певецът завоюва сърцата на мнозина с доброволческите си акции. Светъл миг в живота му остава, когато се качва на Витоша, с цел да гаси пожар. Предната вечер чул по новините, че в битката с огнената буря ще се позволяват доброволци, и незабавно показал предпочитание да отиде. Приятелката му се пробвала да го разубеди, защото се страхувала за живота му, само че смелият юноша не могъл да си откри място цяла нощ и още в 4 часа сутринта бил в центъра на Бистрица. Бил едвам третият от записалите се към 140 души и тръгнал към сериозната точка в група с първите 10.

За зла неволя на една от скалите си навехнал крайници и ръководителят на групата го посъветвал да се прибере след близо 11 часа, прекарани измежду пламъците в планината. Димът обаче толкоз понижил видимостта, че Ангел се изгубил по пътя на връщане. За благополучие съумял да се ориентира по хеликоптерите и да се прибере.

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР