Синът на Пабло Ескобар се оплака от съдебен произволСинът на

...
Синът на Пабло Ескобар се оплака от съдебен произволСинът на
Коментари Харесай

Синът на Пабло Ескобар се оплака от съдебен произвол
Синът на

Синът на Пабло Ескобар се оплака от правосъден произвол
Синът на някогашния колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, който живее в Аржентина от 1994 година, се се показа за жертва на правосъдно гонене, откакто бе упрекнат в пране на пари, също като майка си.

„ Аз съм шокиран и ужасяващ, тъй като считам, че законът не се спазва", съобщи в неделя пред вестник „ Ла насион “ (La Nacion) Хуан Сантос Марокин, както е новата еднаквост на сина на Пабло Ескобар Гавирия.

Преди месец 41-годишният Марокин и майка му Мария Исабел Сантос Кабайеро (с предходно име Виктория Хенао Валехос) бяха упрекнати в пране на пари от трафик на опиати от Нестор Барал – федерален арбитър в Морон, предградие в провинция Буенос Айрес.

"Тази обстановка, сподели той, назовавам тормоз, правосъден и медиен, с нашите персонални данни като единствени доказателства".

Вдовицата и синът на Пабло Ескобар бяха обвинени от аржентинското правораздаване, откакто организацията за битка с опиатите на Съединени американски щати, ДЕА, заяви през септември 2016 година, че има връзка с колумбийска незаконна организация.

Според обвиняването, синът на Пабло Ескобар е получил комисиона за ходатайство при покупко-продажби с недвижими парцели, когато колумбийския наркотрафикант Хосе Педрахита Себайос купува парцел в Пилар, в региона на Буенос Айрес.

Пабло Ескобар провежда и води наркокартела „ Меделин “. Той е и един от най-богатите хора в света, съгласно сп. „ Форбс “. Застрелян е през 1993 година при полицейска интервенция. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР