Синът на някогашния най-богат българин Илия Павлов – Илия-Калоян, се

...
Синът на някогашния най-богат българин Илия Павлов – Илия-Калоян, се
Коментари Харесай

Синът на Мадам Мулти тъне в лукс на Сен Тропе след проваления годеж

Синът на тогавашния най-богат българин Илия Павлов – Илия-Калоян, се е отдал на бохемски живот, откакто бе зарязан от годеницата си Аби. Младежът, чийто крайник съвсем не стъпва в България, не стопира да обикаля света и посещава единствено топ дестинации.

Голяма част от лятото Павлов-младши прекарал в компанията на пиара на майка си Сандро Рубини, с който били огромни другари. Двамата посетили съвсем всяко баровско местенце в Европа, като най-вече се задържали в Сен Тропе. В ултра първокласния курорт Илия и Сандро похарчили хиляди евра в тузарския плажен клуб „ Ники Бийч “ – обичан на звезди от ранга на Парис Хилтън, която преди няколко години пръсна там към 300 000 евро единствено за шампанско за няколко часа престой.

Заведението е известно с невероятните си празненства и неповторима атмосфера, висококачествена храна и напитки и несъмнено – умопомрачителни цени, като най-евтиното шампанско е 150 евро, написа „ Галерия “.

Сандро и Илия без никакви финансови терзания се черпели постоянно с изтънчено вино от най-хубавите реколти и марки и наблягали основно на суши, салати и гурме предястия. Според простите калкулации единствено за един обяд Илия е платил няколко хиляди евро.

Там се завъртали изкусни танцьорки, а и завързвали запознанства със знойни хубавици. Илия-Калоян е самостоятелен от няколко месеца. Наследникът на Дарина Павлова мина през две съществени връзки, които завършиха с тежки раздели. Преди две години той беше бясно влюбен в американката София, само че майка му никак не я одобрявала. Разделят се и той се влюбва в друга американка – Аби, на която даже предложи брак. Преди към половин година се разделят и девойката си хваща различен. Младежът тогава решил, че е по-добре да се наживее, до момента в който срещне избраницата, с която ще остарее.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР