Синът на носителката на титлата „Мисис България” Роксана Кирилова -

...
Синът на носителката на титлата „Мисис България” Роксана Кирилова -
Коментари Харесай

Синът на „Мисис България” Роксана Кирилова и учителят му Иван Яхнаджиев рисуват благотворително

Синът на носителката на купата „ Мисис България” Роксана Кирилова - Марк Макавеев, поддържа благотворителната идея „ Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”. По време на обичайния коледен търг в помощ на обществено слаби деца от Стрелча, проведено от кмета на града и неговата брачна половинка Дони Чачова, латната на надарения Марк събраха 3100 лв..

Картините са нарисувани с великия български художник Иван Яхнаджиев особено за търга. Детето е ученик на Италианският колеж и е втори клас, а Маестрото е негов преподавател и наставник в работата върху платна. Той също се включи в самодейността с цел да поддържа своя ученик.

Картини на Марк бяха дарени и за идея на Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта.



„ Винаги съм казвала, че персоналният образец е най-съществен за децата. Старая се синът ми да не живее в фиктивен розов свят, а в действителността. За него думата “благотворителност” не е непозната. От дребен всяка година играчките и облеклата му са събирани и предоставяни тук-там, където имат потребност от тях - в детската градина, в дом за бежанци или в домове за обществено слаби. Идеята с картините се роди непринудено. Възпитавайки децата си на достойнство, искреност и признателност съм уверена, че те ще станат виновни и вярващи в себе си възрастни хора”, споделя Роксана Кирилова.

Самата тя е образец за сина си, като поддържа голям брой благотворителни дела: “Да помогнем на Алекс да ходи”, Фондация ”Мечта за дете”, интервенция “Плюшено мече” – за всички деца, които порастват в домове, надалеч от майчина обич и за дечица в неравностойно положение; Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта – чиято цел е да популяризира правилата на човечност и достойнство посредством разнообразни благотворителни кампании; Каузата на съдружие ”Вярвам в теб” против домашното насилието над дами и на работното място и интернационалната благотворителна акция #OneVoice, която също е обвързвана с тази идея.

Роксана Кирилова развива сполучлив бизнес в областта на застраховането, има 3 висши образования. Член е на Дамски клуб “Бизнес на високи токчета”. Носителка е на купите „ Мисис България 2018”, “Mrs Women of the Universe 2019”, “Business & Fashion woman” 2018
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР