Синът на Николай Банев заяви, че е некоректно като фалшива

...
Синът на Николай Банев заяви, че е некоректно като фалшива
Коментари Харесай

Банев-младши: Баща ми ме прати в ада

Синът на Николай Банев съобщи, че е неточно като подправена вест изказванието, че е " главен очевидец " против татко си в обвиняването на спецпрокуратурата за пране на пари.

Николай Банев-младши, който е наследник на Дочка Банева, умряла от рак преди 13 години, написа в писмо до " 24 часа ", че няма никакъв контакт с татко си.
" Тъй като откакто се разсинових от Евгения Банева, той ме затрупа със среднощни електронни трудове и закани, в които ме изпращаше в " деветия кръг на пъкъла " (цитатът е точен). До този миг не знаех съвсем нищо за полагащото ми се като завещание от умрялата ми на 31.08.2005 година майка. Впоследствие научих, че аз и сестра ми Раиса сме били подложени на голям брой опити за машинация ", изяснява Банев-младши.

Той добавя, че за всичко това към този момент има прокурорски и следствени дейности, които се намират в разнообразни етапи.

" Що се отнася до обвиняванията на Специализираната прокуратура за над 1 милиард, незабавно след ареста на Евгения и Николай Баневи във Франция, аз бях свикан за разпит, дружно с доста други хора. Да, споделих единствено истината! Да, известно ми беше, че съществуват офшорни компании, ръководени от татко ми и Евгения Банева. Това го знае целият български народ още от времето, когато гръмна " Панама гейт ". Дори Евгения изясни по доста медии, че това било международна процедура ", написа той в писмото.

Николай Банев-младши декларира, че свидетелствал откровено пред държавното обвиняване, само че не като главен очевидец.

Той не знаел за " никакви милиарди " и счита татко си също за жертва на Евгения Банева, без да го оправдава. Синът показва още, че ще търси всички свои права като правоприемник на майка си.

Източник: Dnes.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР