Синът на Найден Милков – Димитър, пребил млада бургазлийка, която

...
Синът на Найден Милков – Димитър, пребил млада бургазлийка, която
Коментари Харесай

Бургазлийката Александра проплака: Синът на Найден Милков ме смля от бой, страхувам се за живота си!

Синът на Найден Милков – Димитър, пребил млада бургазлийка, която преследвал от месеци. Това твърди жертвата му - 20-годишната Александра Нейкова, представена от " Флагман ".

Инцидентът е станал преди две седмици край с. Твърдица, момичето има здравно, подала е тъжба в полицията, само че до момента е запазила случая в загадка, с цел да може следствените органи да си свършат работата.

В това време животът й се трансформирал в призрачен сън. Наложило се да се реалокира от Бургас, тъй като Димитър я тормозил.

На съдбовната дата Александра била поканена от другар на Нейков – Петър, с цел да пият кафе. Разбрали се да я вземе от вкъщи й, момичето се качила в колата му спокойна, тъй като познавала Петър и не можела да повярва, че това е режисура. Приятелят на Димитър Милков обаче заключил вратите и я отвел право при него.

„ Изведнъж Петьо спря колата и на задната седалка при мен се качи Митко с още едно момче – Станислав. Закараха ме на поляната край с. Твърдица и Димитър стартира да ме бие без каквито и да е пояснения. Рита ме в корема, в гърдите, в краката. Удря ме по лицето с юмруци и продължи даже откакто паднах на земята. Имах мозъчно разтърсване и голям брой синини. Искам този човек да спре да ме преследва! Страх ме е! С ограничаваща заповед не става, очевидно би трябвало да се търси различен начин” , описа пред Флагман.БГ Александра.


На фотографията се вижда синината над окото. Александра твърди, че е от Димитър Милков

По думи й преди този момент Милков я заплашвал с ликвидиране. Той се „ биел в гърдите” , че нямало какво да стане, никой не можел нищо да му направи и даже, че бил поръчал младата бургазлийка, твърди Александра.

След случая тя е извадила здравно удостоверение, от което ясно се вижда какви са били контузиите й. Тя е подала и тъжба в Четвърто районно ръководство в Бургас, откъдето потвърдиха за случая.



Eто какво написа в експертизата, подписана от доктор Косьо Янков:

„ Петнисти червеникави кръвонасядания в дясна част на челото и слепоочието, по към 1 см, 5 на брой. Синкаво кръвонанасяне по горна повърхнина на носа в горната му трета. По горен борд на дясна ушна мида, при съединението й с черепе – покрита с коричка раничка. По предна страна на дясно бдро – едно, по задната му страна – две синкави кръвонасдания по към 2-3 сантиметра. Разположени в горна трета на бедрото. По горна повърхнина на дясна подлакетница, междинна трета – няколко петнисти бледосинкави, жълтеещи кръвонасядания по към 1 см. В поясната област, малко в ляо от срединната линия – синкаво жълтеещо кръвонасядане към 2 см. На направената Ро фотография на носа не са регистрирани данни за фрактура на носните костици.

Заключение: Възможно е уврежданията да се причинни по време, както се оповестява от действието на твърди тъпи предмети, довеждащи до болежка и страдание”


Основната защитна теза на Димитър Милков. Той не е отрекъл пред полицията, че блъснал Александра. Причината обаче била, че тя му била довела „ две к*рви, с цел да ги ч*ка пред нея” . Той се разярил свиреп от това, защото „ обичал единствено нея, не можел да изневерява” и по тази причина я пребил - карала го да прави провинения, написа Флагман, базирайки се на свои източници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР