Синът на нападателя на Реал Мадрид и португалския национален отбор

...
Синът на нападателя на Реал Мадрид и португалския национален отбор
Коментари Харесай

Профилът на Кристиано Роналдо-младши изтрит след Благодаря на моя идол, Лео Меси

Синът на нападателя на Реал Мадрид и португалския народен тим Кристиано Роналдо - Кристиано-младши, постна през вчерашния ден в профила си в “Инстаграм” своя фотография с Лео Меси и написа, че водачът на Барса е неговият кумир и той му се възхищава. Часове по-късно обаче тази обява освен беше изтрита, само че от обществената мрежа беше отстранен и целият профил на 7-годишното хлапе.

Мнозина, несъмнено, заподозряха, че пръст в тази работа има неговият татко, въпреки да няма доказателства, че тези дейности са подбудени от намесата на Кристиано Роналдо.



Португалският нападател срещна своя наследник с Лео Меси на церемонията по награждаването на най-хубавия футболист в света съгласно ФИФА. През октомври Международната футболна федерация призна Роналдо за Играч №1 на 2017 година. В битката за скъпия приз той изпревари аржентинеца Меси и бразилеца Неймар.



Кристиано-младжи нееднократно е споменавал, че Меси е неговият кумир измежду футболистите и бе доста благополучен, когато се здрависа с него в Лондон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР