Синът на Меган Маркъл и принц Хари навърши 2 годинки

...
Синът на Меган Маркъл и принц Хари навърши 2 годинки
Коментари Харесай

Арчи с очарователна снимка за 2-рия си рожден ден

Синът на Меган Маркъл и принц Хари навърши 2 годинки през вчерашния ден , а с цел да означи мотивът, двойката показа празничен кадър .

В формалния уебсайт на своята организацията си Archewell херцогът и херцогинята на Съсекс разгласиха фотография на Арчи, на която рожденикът е облечен с пуловер, дънки и кецове и държи връзка от няколко балона .

 Арчи Archewell.com

За страдание на кралските фенове, които чакаха да видят повече от порасналия 2-годишен наследник на Меган и Хари, на фрагмента той е показан в тил. Снимката евентуално е направена от неговите родители , а градините от фотографията наподобяват на тези в имението на двойката в Монтесито, Санта Барбара , което възлиза на стойност 15 милиона $, означават от.

По-рано през вчерашния ден херцогът и херцогинята на Съсекс разгласиха изказване, с което във връзка рождения ден на сина си предизвикват дарения в интерес на Световния алианс за ваксини и имунизации (GAVI) .

„ През последните две години бяхме надълбоко трогнати да почувстваме топлината и поддръжката към нашето семейство в чест на рождения ден на Арчи. Много от вас подаряват на благотворителни организации от негово име и означават мотива, като се отблагодаряват на обществото или му вършат услуга - всичко това посредством добротата на вашите сърца “, написа в своето известие двойката.

Прочетете още тук:

Вчерашният ден донесе на Арчи и пожелания от роднините му в английското кралско семейство . Повече прочетете тук:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР