Синът на Меган Маркъл и принц Хари, Арчи, е можело

...
Синът на Меган Маркъл и принц Хари, Арчи, е можело
Коментари Харесай

Синът принц Хари и Меган Маркъл едва не загинал при пожар

Синът на Меган Маркъл и принц Хари, Арчи, е можело да бъде съществено ранен, когато детската му стая се подпалва по време на турнето им в Южна Африка през 2019 г. 

Актрисата от сериала " Костюмари ", 41, и  Хари, 37, са били на един от кралските си задължения тогава, разкри самата Маркъл в първия епизод на нейния подкаст „ Архетипи ”. Първият й посетител в него беше тенис звездата Серина Уилямс, написа pagesix.com.

За благополучие, „ удивителната бавачка “ на двойката Лорън е завела Арчи, който по това време е единствено на 4 месеца, долу, с цел да бъде с не, до момента в който тя се храни, тъй че бебето не е било в стаята, когато пожарът е почнал. 



„ Инстинктът й беше като „ Нека просто го взема със себе си, преди да го преспя “, сподели Маркъл, отбелязвайки, че гледачката е от Зимбабве и постоянно носи дребното дете „ на гърба си с забрадка “.

Докато Лорън и Арчи са били отвън стаята, „ печката в детската стая се възпламени “.  Тъй като там „ нямаше детектор за пушек “, някой „ инцидентно усети миризмата на пушек в коридора “ и потуши пламъците. 

„ Той трябваше да спи там по това време “, описа Маркъл на 40-годишната тенисистка. „ Разбира се, като майка си казваш „ О, Боже мой “. Всички бяхме обляни в сълзи, разтърсени. “

Непосредствено след случая се очакваше фамилията да участва на „ различен кралски ангажимент “, което съгласно Маркъл „ няма смисъл “ поради травматичния случай, който се е случил.

Тя изясни: „ Помислих си: „ Можеш ли просто да кажеш на хората какво се е случило? “ … Фокусът в последна сметка е върху това по какъв начин наподобява всичко, вместо върху това по какъв начин се чувстваш.

„ Направихме го. Трябваше да оставим бебето си “, продължи херцогинята на Съсекс. „ Въпреки че по-късно ни реалокираха на друго място, въпреки всичко трябваше да го оставим и да отидем на различен формален ангажимент. “

Уилямс от своя страна съобщи, че „ не би могла да направи “ това, което са създали Маркъл и Хари, в случай че беше в същия сюжет с щерка си Олимпия. 

Кралската двойка посрещна своето момченце през май 2019 година, осем месеца преди да се отдръпват от отговорностите си като старши членове на кралското семейство. Те публично се отхвърлиха кралските си отговорности през февруари 2021 година, четири месеца преди да се роди щерка Лилибет, която към този момент е на 1 година.

Докато четиричленното семейство в този момент живее в Монтесито, Калифорния, всички те пътуваха до Англия през юни, за честването на платинения празник на кралица Елизабет II - 70 години от възкачването й на трона.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР