Синът на медийния магнат Рупърт Мърдок е платил приблизително 150

...
Синът на медийния магнат Рупърт Мърдок е платил приблизително 150
Коментари Харесай

Синът на Мърдок си купи имение за 150 милиона долара

Синът на медийния магнат Рупърт Мърдок е платил почти 150 милиона $ за Chartwell, парцел в Бел Еър, заяви БГНЕС.

Лаклан Мърдок е съпредседател на „ Нюз Корп “, която е притежател на Dow Jones & Co., издател на „ Уолстрийт джърнъл “. Той не е дал отговор на молбата за коментар.

Когато бе разгласен за продажба през 2017 година за 350 милиона $, домът в жанр шато беше най-скъпият в страната. Въпреки че тази договорка не стигна желаната от продавача цена, тя слага връх за жилище в региона на Лос Анджелис. Това е и втората най-скъпа жилищна продажба, записана в миналото в страната, сочат данни на оценителя Джонатан Милър.

Сградата се намира в парцел от над 40 декара. Тя е проектирана от архитекта Съмнър Сполдинг през 1930 година като френско имение в неокласически жанр.

Външността на къщата с повърхност от към 2300 квадратни метра е употребена като резиденция на Джед Клампет, фиктивен петролен магнат от сериала " The Beverly Hillbillies.-->

Интериорът на дома е освежен в края на 80-те години на предишния век, само че сътрудници, които са виждали имението през последните години, споделят, че към момента може да се изисква многогодишно възобновяване, което може да коства десетки милиони. В допълнение към главната къща, парцелът разполага с дизайнерска къща за посетители с пет спални, басейн, тенис корт, гараж за 40 автомобила и градини.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР