Синът на Майкъл Джордан — Джефри, стяга кралска сватба с

...
Синът на Майкъл Джордан — Джефри, стяга кралска сватба с
Коментари Харесай

Синът на Майкъл Джордан стяга кралска сватба с българка

Синът на Майкъл Джордан — Джефри, стяга кралска женитба с българката Радина Анева. Очаква се това да стане още тази есен, написа в. „ Телеграф “. Двамата се сгодиха точно на Нова година, а по-късно медиите четири пъти ги венчаха. Брак още няма, само че мнозина се майтапят, че на петия път това може да стане действителност.

Според осведомени, сватбата на Джефри с дългогодишната му другарка Радина ще бъде в Чикаго, макар че се загатват и версии с Лос Анджелис и Ню Йорк. За момента никой не приказва за съответна дата. За кетъринга на тържеството ще се грижи ресторантът на Въздушния Майк в Чикаго. Очаква се същинска кралска почерпка за гостите. Заведението е известно с месните си специалитети, само че щяло да направи и такива за вегетарианци.



Спекулациите към датата на сватбата загатват и 30-ия рожден ден на Джефри. Бившият баскетболист е роден на 18 ноември. За момента няма удостоверение, че венчавката му ще съвпадне с юбилея му.

Роднините на Радина, множеството от които живеят в България, ще пътуват заедно до Съединени американски щати, само че за тях няма да се наема специфичен чартър, каквито изказвания се пускат в разнообразни издания. Поканите за събитието към този момент са били направени и изпратени на роднините, с цел да могат да получат по-лесно визи за Съединени американски щати. Радина е изключително близка със сестра си, която се чака да бъде кума.



В проекта за сватбата, който Радина разгласява в обществените мрежи, двамата с Джефри си дават обещание бракът им да е по-стабилен от дъб. От обществените медии излиза наяве, че тя назовава годеника си мишок и постоянно вместо името му пуска емотикони с лика на разнообразни мишки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР