Синът на Мадона, Дейвид Банда, се появи с червена рокля

...
Синът на Мадона, Дейвид Банда, се появи с червена рокля
Коментари Харесай

Синът на Мадона с червена рокля на събитие

Синът на Мадона, Дейвид Банда, се появи с алена рокля от дълго чаканата сбирка Adidas x Gucci, откакто Джоди Търнър-Смит “повлече крак” единствено няколко дни по-рано, написа iwoman.gbg.

Дейвид Банда сподели неповторимото си възприятие за жанр, до момента в който с интерес наблюдаваше мача сред Дейвис и Ромеро за Световното състезание по бокс в лека категория в Бруклин в събота.

16-годишният наследник на Мадона изглеждаше сензационно в алената рокля вид тениска с изрязано деколте. Дейвид бе допълнил визията си с селекция от блестящи верижки, маратонки и слънчеви очила със златни рамки, до момента в който вървеше ръка за ръка с Мадона.

Колекцията Adidas x Gucci ще излезе на 7 юни, а класическият спортен екип Adidas служи като главен детайл на сбирката – той е деконструиран и съединен още веднъж в голям брой разнообразни итерации, украсени с емблемите на Adidas и Gucci. Играта на преплетени лога излъчва флуидна и някак безпределно естествена спортна атмосфера.

Само няколко дни по-рано, 35-годишната Джоди Търнър-Смит заложи на стилния отбор, до момента в който участва на афтърпарти на Met Gala със брачна половинка си Джошуа Джаксън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР