Синът на легендарния пилот от Михаел Шумахер - Мик Шумахер,

...
Синът на легендарния пилот от Михаел Шумахер - Мик Шумахер,
Коментари Харесай

Шумахер след първия си сезон във Формула 1: Вярно е, че фамилията ми тежи

Синът на именития водач от Михаел Шумахер - Мик Шумахер, разгласи след края на първия си сезон при най-хубавите, че има огромни очаквания за идната спортна година.
Пилотът на " Хаас " приключи на 19 място в крайното класиране и не съумя да завоюва нито една точка. Зад него останаха само съотборникът му Никита Мазепин и Роберт Кубица от " Алфа ".
" Мисля, че извлякохме максимума от колата, само че във всяко съревнование успявахме да надградим. Опитвам се да върша всичко по силите си и по най-хубавия вероятен метод ", сподели 22-годишният играч и добави:
" Да, правилно е, че семейството ми тежи, само че аз влязох във Формула 1 с резултатите, които имах във Формула 2. Успях да потвърдя мястото си във Формула 1. Дали ще съумея да прибавя нещо към кариерата ми, това зависи напълно от мен ".
" Ясно е, че достиженията на татко ми са като сянка. Но дали един ден ще карам за Ферари, това не мога да знам. Това е въпрос, който за момента е доста надалеч в бъдещето ".
" Моите очаквания са свързани със идната година и са доста, доста високи. Но дали те ще могат да се оправдаят ще стане ясно, когато стартира първото си съревнование ", сподели за край Мик Шумахер.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР