Синът на легендарния певец Джони Холидей - Давид, отказа да

...
Синът на легендарния певец Джони Холидей - Давид, отказа да
Коментари Харесай

Синът на Джони Холидей се отказа от наследството - slava.bg

Синът на именития артист Джони Холидей - Давид, отхвърли да се бори за наследството на татко си, който умря през 2017 година Адвокатът на изпълнителя Пиер-Жан Дувие разгласи, че се отхвърлят от всички правосъдни дейности, като акцентира, че Давид не е получил даже някаква алегорична движимост.

В средата на юли Летисия, вдовицата на Джони Холидей, сподели, че артистът е оставил "наследство, малко пари и доста задължения ". На 3 юли неин юрист заяви, че вдовицата и дъщерята на починалия Холидей - Лора Сме са постигнали извънсъдебно съглашение.

Джони Холидей умря на 6 декември 2017 година Той завеща всичко на брачната половинка си Летисия, с която осинови две деца - Джейд и Джой. Два месеца по-късно децата му Лора Сме и Давид, роден от брака му с певицата Силви Вартан, оспориха наследството, формирано съгласно законите в Калифорния, Съединени американски щати, където Холидей прекарваше няколко месеца годишно със фамилията си.

В наследството на Джони се споделя, че при гибел на брачната половинка му цялото му благосъстояние би трябвало да бъде поделено сред двете им дъщери Джейд и Джой. Според информация на задграничната преса, Лора и Давид не попадат в наследството на татко си, тъй като приживе той им е дарил крупни суми и имущество.

Източник: Monitor
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР